'PSV boekt 'lichte vooruitgang' en schotelt contract tot medio 2028 voor'

'PSV boekt 'lichte vooruitgang' en schotelt contract tot medio 2028 voor'

26-08-2023 09:32
218

PSV boekt 'lichte vooruitgang' in de gesprekken met Isaac Babadi over een contractverlenging, meldt het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren willen de achttienjarige middenvelder een nieuwe verbintenis tot medio 2028 voorschotelen.

Babadi ligt nog tot de zomer van 2024 vast en is formeel nog speler van Jong PSV. Het talent genoot eerder deze zomer concrete buitenlandse interesse, maar PSV wil hem niet laten gaan. Tegelijk doet de club er alles aan dat Babadi volgend jaar niet gratis de deur uitloopt. 'De Eindhovenaren hebben hem inmiddels een contract tot medio 2028 aangeboden, met een salaris dat de club passend vindt', schrijft het ED.

Wedden

Meer odds

De entourage van Babadi heeft het voorstel van PSV naar verluidt nog niet geaccepteerd. Het management hoopt dat de Eindhovenaren een aanbieding doen die een minder groot gat heeft met de buitenlandse voorstellen die de spelmaker gekregen heeft. Een aantal 'grote teams' zou de ontwikkeling van Babadi volgen. Brentford wilde eerder deze zomer één miljoen euro betalen om de middenvelder los te weken.

Wanneer Babadi niet bijtekent, kan hij vanaf het nieuwe kalenderjaar vrij met geïnteresseerde partijen om tafel om te praten over een overgang. Volgens het medium heeft dat niet de voorkeur van Babadi, die het vertrouwen van Peter Bosz voelt. 'In de gesprekken met het management van PSV is wel vooruitgang geboekt, maar er staan dus nog geen handtekeningen.'

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: