'Rangers staat op het punt om uitgaande transfer af te ronden voor PSV-clash'

'Rangers staat op het punt om uitgaande transfer af te ronden voor PSV-clash'

27-08-2023 11:13
21

Rangers FC lijkt Glen Kamara op korte termijn kwijt te gaan raken. De controleur is volgens Fabrizio Romano hard op weg naar Leeds United, waardoor hij zeer waarschijnlijk niet van de partij zal zijn tegen PSV.

Na 4,5 jaar bij Rangers aast Kamara op een transfer. Daardoor was de Fins international onder meer in de heenwedstrijd tegen PSV al niet meer van de partij bij de Schotse topclub. Manager Michael Beale liet doorschemeren dat hij geen zin had om Kamara ervan te overtuigen om voor Rangers te spelen. Nu lijkt de transferwens van de middenvelder ook in vervulling te komen: een transfer naar Leeds is dichtbij, meldt Romano.

De Championship-club heeft inmiddels een officieel bod uitgebracht op Kamara. De onderhandelingen naderen zijn voltooiing en de verwachting is dat Kamara volgende week gepresenteerd wordt in Leeds. In Eindhoven zal hij dus opnieuw geen onderdeel zijn van de Rangers-selectie, zo lijkt het.

Woensdag staan PSV en Rangers opnieuw tegenover elkaar. Afgelopen week speelden de twee ploegen met 2-2 gelijk in de heenwedstrijd van de laatste Champions League-voorronde.