'Man United verrast en klopt voor Amrabat-alternatief aan bij Spurs'

'Man United verrast en klopt voor Amrabat-alternatief aan bij Spurs'

28-08-2023 20:13
15

Manchester United overweegt een bod uit te brengen op Tottenham Hotspur-speler Pierre-Emile Höjbjerg. The Mancunians willen zich voor het sluiten van de markt nog versterken met een middenvelder.

Tottenham staat open voor een vertrek van Höjbjerg, die nog tot de zomer van 2025 vastligt in Noord-Londen. United heeft de gesprekken met de 65-voudig international van Denemarken geopend en denkt erover na om een openingsbod uit te brengen, meldt The Telegraph. Höjbjerg kon eerder deze zomer al naar Atlético Madrid, maar hij kwam er op persoonlijk vlak niet uit met de Spanjaarden.

Höjbjerg sloeg ook aanbiedingen uit Saudi-Arabië af. Bij Spurs moet hij het echter met een bijrol doen, waardoor hij mag uitkijken naar een nieuwe club. United met manager Erik ten Hag wil deze week nog een middenvelder aan de selectie toevoegen. De 28-jarige Deen is een van de kandidaten om naar Old Trafford te komen.

Het toptarget voor United is nog altijd Sofyan Amrabat. Een formeel bod ligt een aantal dagen voor het verstrijken van de deadline nog niet bij Fiorentina. United moet eerst verkopen, voor Amrabat gehaald kan worden.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: