BILD: Bayern München wil Gravenberch betrekken in deal met Manchester United

BILD: Bayern München wil Gravenberch betrekken in deal met Manchester United

27-08-2023 22:10
77

Ryan Gravenberch verruilt Bayern München mogelijk voor Manchester United. Bayern München overweegt Scott McTominay van Engeland naar Duitsland te halen, waarbij Gravenberch de omgekeerde weg kan bewandelen.

Met dat nieuws pakt BILD zondagavond uit. De belangstelling van Manchester United - en Liverpool - voor Gravenberch is niet nieuw, maar richting het einde van de transferperiode beginnen de geruchten rond de Nederlandse middenvelder steeds meer tractie te krijgen.

Nu ligt er ook een concreet plan op tafel: Bayern München heeft de intentie om McTominay over te nemen van United en zou daarbij Gravenberch als wisselgeld willen gebruiken. De kans is groot dat de oud-speler van Ajax een dergelijke transfer wel ziet zitten vanwege het vooruitzicht om weer samen te werken met Erik ten Hag.

Gravenberch maakte zondag tegen FC Augsburg (3-1) zijn eerste Bundesliga-minuten van het seizoen. Na 73 minuten mocht hij invallen. Vorig jaar moest hij zich ook al tevreden stellen met een reserverol. De middenvelder verliet Ajax vorig jaar voor 18,5 miljoen euro en zou nu een prijskaartje hebben van 23 miljoen.

"Ik weet niet wat er de komende week gaat gebeuren", is het enige wat Gravenberch zondag zelf kwijt wilde over zijn toekomst.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: