Gravenberch houdt lippen op elkaar: 'Weet niet wat er de komende week gebeurt'

Gravenberch houdt lippen op elkaar: 'Weet niet wat er de komende week gebeurt'

27-08-2023 20:31
23

Ryan Gravenberch durft niet te zeggen of hij dit seizoen bij Bayern München blijft. De 21-jarige middenvelder staat in de belangstelling van Manchester United en Liverpool FC en gaat de laatste week van de transferwindow in. 

De Nederlander mocht zondag na 73 minuten invallen tegen FC Augsburg en sprak na afloop met de Duitse pers. De middenvelder blijft voorlopig stil over een mogelijke volgende bestemming. "Ik weet niet wat er de komende week gaat gebeuren", is het enige wat Gravenberch kwijt wil over de situatie. Gravenberch verliet Ajax in 2022 en heeft vooralsnog moeite om een belangrijke speler te zijn in München.

De Nederlander kende een sterke voorbereiding richting het nieuwe seizoen, maar heeft pas twintig minuten op de teller staan in de Bundesliga. United en Liverpool zijn de meest concrete clubs voor de speler: manager Erik ten Hag zou graag opnieuw willen samenwerken met de middenvelder. De Engelse topclubs hebben tot aanstaande vrijdag om toe te slaan, gezien de transfermarkt daarna sluit.