De Telegraaf: Liverpool en Man United melden zich, 'verwarrende tijd' Gravenberch

De Telegraaf: Liverpool en Man United melden zich, 'verwarrende tijd' Gravenberch

21-08-2023 07:43
26

Manchester United en Liverpool hebben zich gemeld bij het management van Ryan Gravenberch. Dat meldt De Telegraaf maandagochtend. De 21-jarige middenvelder heeft het moeilijk bij Bayern München en staat open voor een vertrek.

Gravenberch komt niet voor in de plannen van Bayern-trainer Thomas Tuchel, maar kreeg vorige week nog te horen dat hij in principe niet mag vertrekken. 'Het is een verwarrende tijd' voor de 11-voudig international, concludeert De Telegraaf. Over belangstelling heeft Gravenberch echter niet te klagen.

Wedden

Meer odds

Zowel Manchester United als Liverpool heeft belangstelling voor Gravenberch. De twee Premier League-grootmachten hebben zich gemeld bij het management van de middenvelder, die openstaat voor alle transferopties in Engeland. Liverpool was vorig jaar ook al geïnteresseerd, bij Man United staat zijn oude trainer Erik ten Hag aan het roer.

Zaakwaarnemer José Fortes Rodriguez heeft nog tien dagen om een transfer te verwezenlijken. Volgens BILD zou Gravenberch een slordige 23 miljoen euro moeten kosten. Ook een huurperiode behoort tot de mogelijkheden.

Gravenberch zat afgelopen vrijdag bij de competitiestart van Bayern München (4-0 tegen Werder Bremen) weer negentig minuten op de bank. Hij verliet Ajax vorig jaar voor 18,5 miljoen euro en kwam in zijn eerste seizoen niet verder dan 937 speelminuten, verspreid over 33 wedstrijden.