Hartman was hard op weg naar Chelsea

Hartman was hard op weg naar Chelsea: 'De interesse stopt niet'

19 mei om 11:23

Quilindschy Hartman bevestigt dat Chelsea serieus in hem geïnteresseerd was. Door zijn zware blessure zag de verdediger van Feyenoord een transfer naar de Engelse topclub voorlopig echter in rook opgaan. 

"Ik denk dat ze me nu niet willen hebben, maar ze wilden mij wel heel graag hebben, ja", bevestigt Hartman bij Goedemorgen Eredivisie. "Het begon al in de winterstop. Ze kwamen naar Feyenoord, maar op dat moment wilde ik het zelf eigenlijk ook niet. Ik was net doorgebroken, begon net alles te spelen en haalde het Nederlands elftal. Het EK kwam er ook aan. Er was niet echt sprake van."

"Vanuit Feyenoord was ook duidelijk: in de zomer staan we ervoor open, maar nu niet", vervolgt de 22-jarige linksback. "De laatste maanden kwamen ze weer terug en wilden ze me heel graag hebben. Helaas is het anders gelopen. Nu blijf ik lekker bij Feyenoord, maar er is een grote kans dat het anders wel gebeurd was", zegt hij over een toptransfer naar Chelsea.

Volgens Hartman lag er bij Chelsea een plan klaar. "Ze hebben me nu veel sterkte gewenst en gezegd dat de interesse niet stopt." Naar verwachting keert het jeugdproduct van Feyenoord pas begin 2025 terug op het veld.