Bayern München is gecharmeerd van Geertruida

'Mogelijke Leipzig-transfer Geertruida vertraagd, ook Bayern gecharmeerd'

19 mei om 10:52

Lutsharel Geertruida staat er goed op bij Bayern München, zo schrijft Sky Sport-journalist Florian Plettenberg. Een mogelijke transfer naar RB Leipzig, waar de 23-jarige verdediger op het lijstje staat, staat op dit moment in de ijskast en er zal daar eerst iemand moeten vertrekken.

Geertruida geniet al langere tijd interesse van RB Leipzig. Echter zorgt de contractverlenging van RB Leipzig-verdediger Benjamin Henrichs ervoor dat de clubleiding nu niet doorpakt voor Geertruida, die naar verluidt openstaat voor een nieuw avontuur.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Feyenoord

  • logo

    Willem II

Bij RB Leipzig staat Geertruida nog altijd op het lijstje als mogelijke versterking. Een vertrek van Mohamed Simakan wordt niet uitgesloten en de Feyenoord-verdediger is in beeld om de Fransman op te volgen in Leipzig. De transferwaarde wordt geschat op ongeveer 25 miljoen euro. Geertruida staat nog tot de zomer van 2025 onder contract bij Feyenoord

RB Leipzig is niet de enige geïnteresseerde club in Duitsland. De zevenvoudig Oranje-international staat er volgens Plettenberg ook goed op bij Bayern München. 'Max Eberl is ook een groot fan van hem', schrijft de journalist. Het is niet bekend hoe concreet Bayern München is voor Geertruida. 

Download de app van VoetbalPrimeur in de App Store of Play Store!