Vader van Ajax-target Mokio gespot met Deco van Barça

Concurrentie voor Ajax: vader van Belgisch toptalent gespot bij Barcelona

19 mei om 13:30

Jorthy Mokio is amper 16 jaar oud, maar het Belgische talent van KAA Gent kan op heel wat interesse rekenen. Onder meer Ajax zit achter hem aan, werd al duidelijk. Nu is zijn entourage ook gespot met sportief directeur Deco van FC Barcelona.

Mokio kreeg ondanks zijn jonge leeftijd de voorbije weken speeltijd van Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck. De Buffalo's hopen het talent zo te overtuigen om in Gent te blijven. Zaterdag stond Mokio nog in de basis tegen Standard. KAA Gent won in Luik met 1-4. Na 68 minuten werd Mokio vervangen.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Valencia

  • logo

    Barcelona

Ondertussen deelt Sacha Tavolieri een foto van vader Thierry Mokio samen met onder meer Deco. De Portugees gaat over de transfers bij FC Barcelona. Eerder werd Barcelona al aan Mokio gelinkt, maar hoe concreet de interesse van de Catalanen is, is onbekend. Het zal de geruchten over zijn toekomst in ieder geval verder aanwakkeren.

Waar de toekomst van Mokio ligt, is nog lang niet duidelijk. Gent hoopt het 16-jarige talent aan boord te houden. Er waren gesprekken tussen de club en de speler, maar Mokio ging naar verluidt ook al op bezoek bij Ajax. Ook PSV werd aan hem gelinkt.