Hoge odd voor goals Haaland in kampioensduel City

'Robot' Haaland wil na systeemupdate vierde City-titel op rij bewerkstelligen

19 mei om 14:00

ADVERTORIAL - Manchester City is zondag één wedstrijd verwijderd van de vierde Premier League-titel op rij en kan daarmee een unicum voltooien: nooit eerder wist een Premier League-ploeg vier keer achter elkaar landskampioen te worden. Erling Haaland, topscorer van de Premier League, staat na een mindere periode weer met het vizier op scherp. Speel mee met TOTO voor het spannende duel met West Ham United! 

'Reboot' Haaland voltooid, spits weer levensgevaarlijk

De verwachtingen waren dit seizoen torenhoog bij Haaland na een spectaculaire periode in Duitsland én een zeer sterk eerste jaar in de Premier League. In de tweede seizoenshelft miste de Noor deze keer veel kansen en werd gesproken van een minder seizoen: het feit dat Haaland op 27 treffers en vijf assists staat in 30 wedstrijden toont maar eens hoe geweldig groot de verwachtingen zijn voor de spits.

Nadat oud-speler en pundit Roy Keane stelde dat Haaland de techniek van een League Two-speler heeft, ging de knop om bij de goaltjesdief. De Noor liet zijn voeten spreken en deed dat met verve: in de afgelopen zes competitieduels staat de teller op negen goals. City heeft genoeg aan een zege tegen West Ham en zal als torenhoge favoriet aan het duel beginnen. Bovendien spelen The Citizens thuis. 

Weet Haaland een hattrick te maken tegen West Ham en daarmee een geweldig seizoen met nóg meer glans af te sluiten? Drie treffers van de Noor leveren je een quotering van 5.25 op. Maakt Haaland er drie in de tweede helft? Dan pak je maar liefst zeventien keer je inleg! Weet naast Haaland ook Speler van het Jaar Phil Foden het net te vinden? Dan speel je mee met een quotering van 2.35

 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust