'Utrecht grijpt mis bij beoogde aanwinst: Vitesse dicht bij deal met Feyenoord'

'Utrecht grijpt mis bij beoogde aanwinst: Vitesse dicht bij deal met Feyenoord'

28-08-2023 21:44
59

Het lijkt erop dat Ramon Hendriks niet naar FC Utrecht, maar naar Vitesse gaat vertrekken. De 22-jarige verdediger werd vorig seizoen verhuurd aan de Domstedelingen, maar toen raakte hij ernstig geblesseerd. Utrecht klopte weer aan voor Hendriks, maar nu staat Vitesse er het best voor.

Volgens Voetbal International is de interesse vanuit Arnhem erg serieus in Hendriks. Vitesse hoopt dan ook snel de deal met Feyenoord te kunnen sluiten. Utrecht was eerder ook nog geïnteresseerd in de verdediger, maar met Ryan Flamingo haalde de club al een extra kwaliteitsimpuls voor de defensie. De verdediger wordt gehuurd van Sassuolo en hij speelde vorig jaar dan weer op huurbasis voor Vitesse. De Arnhemmers nemen door een mogelijke komst van Hendriks, dus een beetje wraak op Utrecht voor het halen van Flamingo.

Hendriks scheurde vorig seizoen na vier wedstrijden als huurling bij Utrecht zijn kruisband af. De club uit de Domstad hielp hem met revalideren, maar hij zou uiteindelijk niet meer in dat shirt uitkomen. Inmiddels speelde Hendriks al wedstrijden mee in de voorbereiding van Feyenoord, maar op veel speelminuten hoeft hij niet te rekenen in De Kuip. 

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: