'Feyenoord wil toch nieuwe keeper halen: namen van twee Nederlanders vallen'

'Feyenoord wil toch nieuwe keeper halen: namen van twee Nederlanders vallen'

29-08-2023 09:17 Laatste update: 10:01
94

Feyenoord heeft besloten dat de club toch nog een keeper wil halen om de blessure van Justin Bijlow op te vangen. Volgens het Algemeen Dagblad zijn Nick Marsman en Mikki van Sas in beeld. Laatstgenoemde speelde zijn laatste duels voor Manchester City.

Bijlow staat waarschijnlijk zo'n twee maanden buitenspel met een polsbreuk. Na die diagnose, liet Slot meteen weten dat Feyenoord de markt opgaat voor een extra  keeper. Daar zijn nu twee namen voor in beeld. Beiden lijken ze wel genoegen te moeten nemen met een plek achter de huidige doelman Timon Wellenreuther. De Duitser is op dit moment met Kostas Lamprou de enige fitte doelman bij Feyenoord.

Wedden

Meer odds

Marsman is een bekende keeper binnen Feyenoord. De 32-jarige sluitpost zit op dit moment zonder club, nadat zijn contract bij Inter Miami CF niet werd verlengd. Van 2019 tot 2021 was Marsman al tweede keeper in Rotterdam achter Bijlow. In totaal speelde hij al dertig wedstrijden voor de titelverdediger van de Eredivisie.

De naam van Van Sas is minder bekend in Nederland. De negentienjarige sluitpost keepte in de jeugd van FC Utrecht, totdat hij een droomtransfer maakte naar Manchester City. Utrecht hield in 2020 rond de 350 duizend euro over aan de transfer van Van Sas. Vorig seizoen was de doelman vaste keeper bij Manchester City O23. Vanaf deze zomer is hij gratis op te halen, mits Feyenoord een terugkoopclausule van 3 miljoen voor City opneemt in het contract.