'NEC doet voorstel aan Feyenoord dat met huurvoorstel van Heerenveen matcht'

'NEC wil Heerenveen-deal met Feyenoord kapen: voorstel met Rotterdammers matcht'

29 augustus om 18:13
Laatste update: 29 augustus om 18:21

NEC wil de deal van sc Heerenveen met Feyenoord voor Patrik Wålemark kapen. De club uit Heerenveen zou al concreet zijn over de komst van de aanvaller, alleen steekt NEC daar nu een stokje voor. 

Dat meldt het doorgaans betrouwbare 1908.nl. 'NEC heeft een voorstel gedaan die minimaal het huurvoorstel van SC Heerenveen matcht, aldus betrokkenen tegenover de fansite. Bij NEC is het de bedoeling dat Wålemark de vertrekkende Elayis Tavsan gaat opvolgen, die al geruime tijd in verband wordt gebracht met een transfer naar Hellas Verona. 

Even leek het erop dat Wålemark zou verlaten voor een nieuw avontuur bij sc Heerenveen, nu bestaat de kans dat de aanvaller dit seizoen in het shirt van de club uit Nijmegen speelt. Volgens het medium is het vooralsnog niet duidelijk wat de gevolgen zijn van de concrete toenadering van NEC. 

Wålemark speelde 36 officiële duels voor Feyenoord. Daarin was hij goed voor drie doelpunten en drie assists. Hij kwam in 2022 over van BK Häcken, de club die onlangs ook al interesse in de Zweedse linkspoot toonde.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast. Vrijdag, op Deadline Day, zijn we twee keer live, om 10.00 uur en 16.00 uur!