'Feyenoord maakt na Minteh-deal opnieuw gebruik van samenwerking met Newcastle'

'Feyenoord maakt na Minteh-deal opnieuw gebruik van samenwerking met Newcastle'

30 augustus 2023 om 17:04
Laatste update: 30 augustus 2023 om 17:05

Feyenoord wil zich in de laatste dagen van de transferperiode versterken met de twintigjarige Lucas de Bolle, meldt 1908. De Schot met Belgische roots moet op huurbasis overkomen van Newcastle United, waar de Rotterdammers een samenwerkingsverband mee hebben.

De Bolle is een centrale middenvelder, die zijn wedstrijden voor Newcastle O21 speelt. Vorig seizoen werd hij uitgeleend aan het Schotse Hamilton. Naar verluidt onderhandelen Feyenoord en The Magpies momenteel over de laatste details, waarna De Bolle vermoedelijk aan de Stadionclub wordt verhuurd.

Bij Newcastle staat De Bolle nog tot de zomer van 2024 onder contract. In eerste instantie stroomt de middenvelder in bij Feyenoord O21. Eerder deze zomer deden de Rotterdammers ook al zaken met de Engelse club. Aanvaller Yankuba Minteh wordt dit seizoen door Newcastle verhuurd aan Feyenoord.

De Bolle is tweevoudig jeugdinternational van Schotland. Voor zijn huurperiode bij Hamilton speelde hij 31 wedstrijden voor Newcastle O21.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast. Vrijdag, op Deadline Day, zijn we twee keer live, om 10.00 uur en 16.00 uur!