'Spurs verbande Kane van complex, aanvaller mocht spullen niet eens ophalen'

'Spurs verbande Kane van complex, aanvaller mocht spullen niet eens ophalen'

30-08-2023 22:10
22

In aanloop naar zijn transfer mocht Harry Kane zijn gezicht niet meer laten zien op het trainingscomplex van Tottenham Hotspur. Volgens The Telegraph kon de Bayern München-aanwinst daardoor geen afscheid nemen van zijn teamgenoten en werden zijn bezittingen opgestuurd.

Kane moest er lang op wachten, maar hij maakte deze maand zijn gewenste transfer naar Bayern. Spurs stelde zich echter hard op in de onderhandelingen. Dat geldt ook voor de omgang met Kane, meldt The Telegraph nu: in de dagen voor zijn transfer mocht de aanvalsleider zich niet meer melden op de club.

Wedden

Meer odds

Hierdoor kon Kane niet persoonlijk afscheid nemen van de club, terwijl hij en zijn familieleden ook geen bezittingen op mochten komen halen bij Spurs. Die moesten uiteindelijk op worden gestuurd.

Uiteindelijk betaalde Bayern München honderd miljoen euro voor de Engels international, die het net al drie keer wist te vinden in zijn eerste twee Bundesliga-wedstrijden. Kane speelde in totaal negentien jaar voor Tottenham, dat de spits ook een aantal keer verhuurde.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast. Vrijdag, op Deadline Day, zijn we twee keer live, om 10.00 uur en 16.00 uur!