'Haast geboden voor Ajax: tijd tikt voor Mannsverk-deal door eis van Molde'

'Haast geboden voor Ajax: tijd tikt voor Mannsverk-deal door eis van Molde'

31-08-2023 09:03 Laatste update: 09:46
120

Sivert Mannsverk is al op weg naar Amsterdam voor zijn transfer naar Ajax, maar ondertussen breekt er een belangrijke fase aan voor de transfer. De tijd begint namelijk te dringen, meldt Voetbal International.

Het is bekend dat Ajax Mannsverk graag aan zijn selectie toe wil voegen. De Amsterdammers zijn in onderhandeling met Molde FK, terwijl Mannsverk zelf al naar Amsterdam afreist. Haast is namelijk geboden: Molde wil koste wat het kost een vervanger halen voor de middenvelder, terwijl de window in het Scandinavische land op donderdagavond al sluit.

Volgens Noorse media heeft Molde een eerste bod van Ajax afgewezen. Directeur Sven Mislintat zou inmiddels een nieuwe aanbieding hebben neergelegd in Noorwegen. Molde-directeur Øystein Neerland liet woensdag nog weten dat hij in principe niet wil verkopen, ondanks de interesse van Ajax.

Ajax heeft tot vrijdag de tijd om inkomende transfers af te ronden, maar het lijkt dus wat extra haast te moeten maken voor Mannsverk. In de Johan Cruijff Arena ligt er een vijfjarig contract klaar voor de 21-jarige controleur. Naar verluidt wil Molde zo'n acht miljoen euro ontvangen voor Mannsverk.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast. Vrijdag, op Deadline Day, zijn we twee keer live, om 10.00 uur en 16.00 uur!