Rangers-trainer Beale biedt excuses aan

Rangers prijst PSV-duo: 'Veruit de beste selectie die ze in jaren hebben’

31 augustus 2023 om 09:21
Laatste update: 31 augustus 2023 om 09:55

Rangers FC-trainer Michael Beale heeft na afloop van de afstraffing tegen PSV zijn excuses aangeboden voor de prestatie van zijn elftal. Daarnaast was de 41-jarige manager ook lovend over de Eindhovenaren én twee spelers in het bijzonder. 

Rangers incasseerde over twee duels zeven treffers tegen PSV. Vijf daarvan vielen er woensdagavond in Eindhoven."Voor dit team kwam deze wedstrijd duidelijk veel te vroeg", aldus een realistische Beale na afloop op de persconferentie. "Ik ben enorm teleurgesteld over het resultaat. Over de twee wedstrijden hadden we moeite om De Jong (Luuk, red.) en Saibari (Ismael, red.) onder controle te krijgen."

Beale legt de verantwoordelijk voor de oorwassing bij zichzelf. "Het begint allemaal bij mij. Ik heb me verontschuldigd tegenover de fans die we tegenkwamen. Ze bleven het team steunen, maar zullen ongetwijfeld meer hebben verwacht dan ze kregen. Op de belangrijke momenten, zeker tijdens standaardsituaties, lieten we ons kloppen. het is bitter en frustrerend."

De 42-jarige oefenmeester was tot slot ook complimenteus richting de tegenstander. "PSV was vanavond excellent. Ik volg de club al langer, maar dit is veruit de beste selectie die de Eindhovenaren in jaren hebben. Van alle tegenstanders in de voorronde was duidelijk dat PSV de zwaarste opponent was. Het was vanavond niet genoeg om op Champions League-waardig niveau te presteren. PSV deed dit wel."