PSV schrapt doelwit: 'Bij 50 miljoen kunnen we niet anders dan verkopen'

PSV schrapt doelwit: 'Bij 50 miljoen kunnen we niet anders dan verkopen'

01-09-2023 19:15
42

Anderlecht verkoopt Zeno Debast bij wijze van spreken niet voor minder dan vijftig miljoen euro, zegt trainer Brian Riemer. Het lijkt een van de redenen voor het feit dat PSV geen pogingen meer waagt voor de Belgische verdediger.

PSV heeft Debast, César Montes (Espanyol) en Jarrad Branthwaite (Everton) van het lijstje gschrapt en zet inmiddels alles op alles voor Davinson Sánchez. "We willen hem niet verkopen", zegt Riemer tegen Het Nieuwsblad over Debast.

Wel houdt de Anderlecht-coach een slag om de arm. "Je weet het nooit in het huidige klimaat. Als er een bod van, en ik zeg maar iets, 50 miljoen binnenkomt, kunnen we niet anders dan verkopen. Dat geldt trouwens voor elke speler uit de selectie, niet specifiek voor Debast."

PSV werkt op dit moment hard aan de komst van Sánchez. De medische keuring is al gepland, maar van een akkoord met Tottenham Hotspur is nog geen sprake. Hirving Lozano wordt op korte termijn gepresenteerd in het Philips Stadion, Ibrahim Sangaré vertrekt naar Nottingham Forest.

DEADLINE DAY: Kijk nu de #DoneDeal-liveshow van vanmiddag terug: