PEC huurt Siemen Voet

Fortuna slaat vlak voor sluitingstijd nog toe en huurt voormalig PEC-middenvelder

2 september om 00:38

Fortuna Sittard heeft op Deadline Day één laatste zet gedaan. Siemen Voet, die eerder in Nederland uitkwam voor PEC Zwolle, komt op huurbasis over van het Slowaakse Slovan Bratislava. 

Voet is de laatste inkomende transfer, zo is te lezen in de transferaankondiging op de clubsite van de Limburgers. "We zijn klaar voor vandaag", aldus technisch manager Americo Branco. "We zijn tevreden dat we ons op de valreep nog hebben kunnen versterken met Siemen. Hij is bekend met de Eredivisie en beschikt over kwaliteiten die we nog graag wilden toevoegen aan de selectie. Daarnaast wilde hij graag de overstap naar Fortuna maken." 

Voet stond eerder dus onder contract bij PEC. Dat was in het seizoen 2021/22. Voor de Zwollenaren speelde hij in totaal negentien Eredivisie-duels. Na de degradatie vertrok hij naar Slowakije. Eerder speelde hij ook nog voor voor Club Brugge, dat hem verhuurde aan respectievelijk KSV Roeselare en KV Mechelen. In de huurdeal tussen PEC en Slovan Bratislave is geen optie tot koop opgenomen.

DEADLINE DAY: Kijk nu de #DoneDeal-liveshow van vanmiddag terug: