Arsenal en United moeten nog overtuigen en gaan de strijd aan om plek vier

Arsenal en United moeten nog overtuigen en gaan de strijd aan om plek vier

03-09-2023 15:00

ADVERTORIAL - Arsenal en Manchester United staan zondagmiddag voor een ware Premier League-kraker in het Emirates Stadium. De ploegen van Mikel Arteta en Erik ten Hag wisten nog niet dusdanig te imponeren in het nieuwe seizoen en kunnen met een zege de top achterna. Bij bookmaker Unibet staan mooie odds klaar voor deze derby!

Gunners en Red Devils laten zich verrassen

Na de eerste wedstrijden van het seizoen kan worden gesteld dat zowel Arsenal als United nog niet een duel op slot weten te gooien. Zo speelde Arsenal op de valreep gelijk tegen een tienkoppig Fulham na de rode kaart van Calvin Bassey en had United lange tijd grote moeite met een tienkoppig Nottingham Forest. Arsenal is in eigen huis volgens de bookmakers de grote favoriet voor een overwinning met een odd van 1.81, voor een zege van United pak je 4.40 keer je inleg.

Bij beide ploegen heerst de hoop dat één speler de rest van de ploeg bij de hand neemt: bij Arsenal moet Martin Odegaard dirigeren en bij United is Bruno Fernandes de spelmaker. Een assist van de Noor levert je 4.75 keer je inleg op, een assist van Fernandes staat op 5.00. In Londen en Manchester wordt in aanvallend opzicht op Bukayo Saka en Marcus Rashford gerekend. Doelpunten van de Engelsmannen leveren respectievelijk 2.70 en 3.20 keer je inleg op.

Waar Brighton na vier wedstrijden al twaalf keer het net heeft gevonden, hebben Arsenal en United allebei moeite met scoren met pas vijf en vier goals. Een doelpuntloos gelijkspel zou je zelfs negentien keer je inleg opleveren! Minder dan drie doelpunten levert je alsnog 2.55 op. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.