'Real Madrid spot toptarget voor transfer bij Bayern, speler weigert te verlengen'

'Real Madrid spot toptarget voor transfer bij Bayern, speler weigert te verlengen'

10 september 2023 om 12:03

Real Madrid ziet in Alphonso Davies de ideale versterking voor de backpositie. Dat meldt onder andere het Spaanse MARCA. Real zou de Canadees zelfs gratis op kunnen pikken, want hij weigert zijn contract te verlengen bij Bayern München.

Wat betreft de linksbackpositie is Davies voor Real prioriteit nummer één. Enige beweging is er nog niet gekomen vanuit de Spaanse hoofdstad, maar intern staat de Canadees er zeer goed op. Real wil sowieso op goede voet blijven met Bayern en is daarom van plan om af te wachten met enig contact met Davies, totdat de verdediger er met zijn club uit is wat betreft het wel of niet verlengen van zijn contract.

Davies speelt sinds 2019 voor Bayern München, de club die hem voor veertien miljoen euro overnam van Vancouver Whitecaps. In dienst van de Duitse ploeg speelde hij al meer dan 150 wedstrijden. De 22-jarige verdediger speelde ook al 41 interlands voor Canada. Het contract van Davies loopt tot de zomer van 2025. Bayern München wil nog altijd verlengen met de Canadees die ook als aanvaller kan spelen.