Dumfries wil volgende assist op het bord toveren na 'hattrick' tegen Griekenland

Dumfries dendert door na assist-hattrick en gaat flank bestrijken tegen Ierland

10 september 2023 om 18:00
Laatste update: 10 september 2023 om 18:24

ADVERTORIAL - Het Nederlands elftal maakte donderdag een sterke indruk tegen Griekenland en dat kwam mede door de diensten van Denzel Dumfries. De rechtsback stoomde meer dan eens op en wist maar liefst drie assists af te leveren. Unibet richt de Uitblinker deze keer terecht op de back: pak een enorme odd voor een assist van Dumfries tegen Ierland! 

Hoe werkt de Uitblinker van Unibet?

De Uitblinker is een verhoogde odd die Unibet speciaal uitkiest voor een belangrijke wedstrijd. Dumfries viel met drie assists op tegen Griekenland en daarom is de Uitblinker vanzelfsprekend: een assist van Dumfries tegen Ierland. Normaliter ligt de odd voor deze bet rond de 4.50, maar met de Uitblinker pak je maar liefst zes keer je inleg!

Nog geen speler bij Unibet? Doe mee met de actie voor nieuwe spelers en pak 50x je inleg bij een zege van Oranje! Lees hier meer. 

De actie is geldig voor alle spelers, oud en nieuw, vanaf 18 jaar. De maximale inleg voor de Uitblinker bedraagt maar liefst €25! Weet Dumfries opnieuw te imponeren vanaf de rechterflank en zijn directe tegenstander dol te draaien? De verdediger beleeft tot dusver een sterke periode bij het Nederlands elftal en was ook in Qatar vaak belangrijk op het WK. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust