Bogarde stopt nu al

Bogarde neemt na 66 dagen afscheid van Kluivert en stopt bij Adana Demirspor

10 september 2023 om 14:20
Laatste update: 10 september 2023 om 14:47

Winston Bogarde is alweer vertrokken bij Adana Demirspor. Dat meldt De Telegraaf zondagmiddag. Na 66 dagen lang de assistent-trainer van Patrick Kluivert te zijn geweest, houdt de oud-verdediger het voor gezien. 

Op 6 juli werd bekend dat Bogarde deel uit zou gaan maken van de staf van Kluivert bij Adana Demirspor. Nu zit het avontuur er alweer op. 'Adana Demirspor en Winston Bogarde hebben in gezamenlijk overleg besloten het contract van de assistent-trainer te ontbinden', zo is te lezen in het bericht dat is opgetekend door De Telegraaf.

Over de oorzaak van de vroegtijdige breuk wordt niet bijster veel prijsgegeven. 'De samenwerking werd voor beide partijen niet wat ze ervan hadden gehoopt en de ex-international keert daarom terug naar huis. Bogarde kijkt uit naar een nieuwe uitdaging', aldus Bogarde én de clubleiding van Adana Demirspor in een korte verklaring. 

Adana Demirspor is na drie speelrondes terug te vinden op de tiende plek. Eind augustus wist de club zich nét niet te plaatsen voor de groepsfase van de Conference League, nadat Genk te sterk was na strafschoppen.