Buitenspel: Son mag om bizarre reden geen Iphone vasthouden voor selfies met fans

Buitenspel: Son mag om bizarre reden geen Iphone vasthouden voor selfies met fans

11 september 2023 om 10:26

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Son mag geen Iphone vasthouden
Veel voetballers hebben naast het riante salaris bij hun club, ook nog eens één of meerdere sponsorcontracten met een bedrijf. Zo is dat bij de Zuid-Koreaanse Heung-Min Son dan ook niet anders. De aanvaller van Tottenham Hotspur heeft een contract getekend voor een deal met Samsung, maar dat levert wel wat problemen op als fans een foto met Son willen maken.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Leicester City

  • logo

    Tottenham Hotspur

Son mag namelijk geen Iphone of telefoons van een ander merk vasthouden. De Zuid-Koreaan heeft dat meegekregen in de reglementen van zijn sponsorcontract met het tech-bedrijf. Fans die een foto met Son willen nemen moeten dus zelf de telefoon vasthouden als het geen Samsung is. De Zuid-Koreaan is in zijn geboorteland razend populair, dus daar maakt hij ook wel wat foto’s op een dag.