'Gigantische verrassing in Engeland: Ten Hag denkt aan El Ghazi bij United'

'Gigantische verrassing in Engeland: Ten Hag denkt aan El Ghazi bij United'

11 september 2023 om 22:21
Laatste update: 11 september 2023 om 22:30

Bijzonder opvallend nieuws uit Engeland: Manchester United denkt na over de komst van niemand minder dan Anwar El Ghazi. Volgens The Daily Mail is de voormalig aanvaller van PSV en Ajax in beeld door de problemen rondom Antony en Jadon Sancho.

Man United wikt en weegt momenteel over de mogelijke komst van El Ghazi, die ook kan rekenen op interesse uit Saudi-Arabië. Ten Hag kampt namelijk met een groot probleem op de rechterflank: hij lijkt Sancho en Antony allebei niet in te gaan zetten in de komende periode. Eerstgenoemde baarde recent opzien met een publiekelijke uithaal naar Ten Hag, terwijl Antony uit de selectie is gezet nu hij beschuldigd wordt van huiselijk geweld.

Dat United een oogje heeft op El Ghazi, is op zijn zachtst gezegd zeer opvallend te noemen. Nog geen twee weken geleden werd het contract van de buitenspeler nog verscheurd bij PSV. El Ghazi had namelijk geen uitzicht op speelminuten in Eindhoven, door de volle aanval. Nu mag de aanvaller dus stiekem hopen op een move naar Old Trafford.

In het verleden werkte El Ghazi nog niet met Ten Hag: een jaar voordat de oefenmeester naar Ajax kwam, ruilde de Oranje-international Ajax in voor Lille OSC. Later wist El Ghazi wel indruk te maken bij Aston Villa in Engeland. Daar verloor hij echter zijn basisplaats en na een verhuurperiode bij Everton, kwam de vleugelspeler bij PSV terecht. In Eindhoven kwam El Ghazi 33 keer in actie.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: