Lozano: 'Ook naar PSV gegaan zonder Champions League'

'Ik denk dat ik ook naar PSV was gegaan zonder Champions League'

12 september 2023 om 14:34

Hirving Lozano is verheugd met zijn terugkeer bij PSV. De 28-jarige Mexicaan kijkt ernaar uit om de concurrentiestrijd aan te gaan in Eindhoven.

"Ik ben teruggekomen vanwege de club, vanwege Marcel Brands en ik wilde een verandering in mijn leven", zegt Lozano tijdens zijn presentatie, geciteerd door ESPN. "Ik heb hier al veel mooie dingen meegemaakt en terugkeren was de juiste beslissing. Ik voel me goed, ik ben hard aan het werk en probeer zo snel mogelijk op mijn best te zijn. Hopelijk krijg ik zaterdag al speeltijd van de trainer", doelt hij op het Eredivisie-duel met NEC.

Volgens Chucky speelde zijn familie een grote rol in zijn keuze voor een terugkeer naar PSV. "Toen we hoorden over de terugkeer, werd iedereen meteen erg enthousiast. Ik denk ook dat ik naar PSV was gegaan als de club zich niet had geplaatst voor de Champions League", onthult de aanvaller.

Lozano wacht wel een pittige concurrentiestrijd, op rechtsbuiten beschikt trainer Peter Bosz ook over Johan Bakayoko. Op links staat Noa Lang. "Het is belangrijk om onderlinge concurrentie te hebben. Het zijn allemaal goede spelers en goede jongens. Ik hou van concurrentie, zo ben ik. Of ik speel ligt aan de trainer, maar ik ga alles geven in elke wedstrijd en in elke training."