'Moddergooien tussen Ten Hag en Sancho bereikt kookpunt: vertrek nu onafwendbaar'

'Moddergooien tussen Ten Hag en Sancho bereikt kookpunt: vertrek nu onafwendbaar'

12 september 2023 om 15:36

Jadon Sancho en Erik ten Hag gaan er niet meer uitkomen, waardoor een vertrek van de aanvaller onafwendbaar lijkt. Volgens GOAL en The Daily Mail is er een gesprek geweest tussen beide partijen, nadat Sancho openlijk uithaalde naar zijn trainer. Van een compromis lijkt echter geen sprake.

Een huurtransfer in januari zou op dit moment de beste optie zijn voor beide partijen. Daarbij mikt Manchester United dan ook op een optie tot koop. Dan wel verplicht, dan wel vrijblijvend. Sancho zat onlangs niet bij de wedstrijdselectie voor het duel met Arsenal, volgens Ten Hag omdat zijn trainingsarbeid niet goed genoeg was. De Engelsman reageerde woest en vertelde dat dit complete leugens zijn.

De periode van Sancho bij Manchester United was sowieso al niet al te succesvol. Sinds de komst van Erik ten Hag is het perspectief helemaal erg geslonken voor de Engelse aanvaller. De 23-jarige Sancho werd in 2021 voor een bedrag van 85 miljoen euro overgenomen van het Duitse Borussia Dortmund. Sinds zijn komst speelde de Engelsman in 82 wedstrijden voor de club mee en maakte hij slechts twaalf doelpunten.