Steun voor Ten Hag: 'De grote successen zullen later komen'

Steun voor Ten Hag: 'Hij is nog lang niet klaar in Manchester'

12 september 2023 om 19:35

Mike Phelan steunt Erik ten Hag, die een moeizame seizoensstart met Manchester United achter de rug heeft. Volgens het clubicoon komt het goed met The Red Devils, mits de manager de tijd krijgt.

Manchester United overtuigde de eerste vier Premier League-duels niet en ging onderuit tegen Arsenal en Tottenham Hotspur. "Hij en zijn staf hebben een duidelijk verschil gemaakt", aldus Phelan, die voor de komst van Ten Hag nog assistent-trainer op Old Trafford was, in gesprek met Sky Sports

Wedden

Meer odds
  • logo

    Manchester City

  • logo

    Manchester United

"Ten Hag zal over een jaar weer succes boeken, dat zal daarna doorzetten", vervolgt Phelan. "Hij is nog lang niet klaar in Manchester. Ze hebben veel geld uitgegeven, maar Ten Hag heeft de tijd nodig om het naar zijn hand te zetten. Om zijn stempel écht te drukken. Mensen vergeten dat, zodra een wedstrijd verloren wordt. Ik heb het nu met Ralf Rangnick ook meegemaakt, zodra je verliest, is het crisis."

"Elke dag zijn mensen op zoek naar een verhaal. Er is bij Manchester United echt heel veel werk aan de winkel. Maar hij pakt het aan. Hij heeft zijn draai gevonden. Er zijn nu ook snelle resultaten nodig, maar de grote successen zullen later komen."

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: