Müller sluit knotsgekke week met Duitsland winnend af: 'Het was niet makkelijk'

Müller sluit knotsgekke week met Duitsland winnend af: 'Het was niet makkelijk'

13 september - 11:29
5

Thomas Müller is blij hoe het Duitse elftal het spel heeft opgepakt na een knotsgekke week. Dinsdag werd een bizarre interlandperiode afgesloten met een 2-1 overwinning op Frankrijk. Daarvoor werd er verloren van Japan en na dat duel werd bondscoach Hansi Flick ontslagen.

"Allereerst wil ik Hansi Flick en zijn staf bedanken", begint Müller zijn reactie op de Duitse TV na het duel met Frankrijk. "Het was zeker niet makkelijk voor ons tijdens die reeks negatieve resultaten, maar daar is het team ook verantwoordelijk voor. Ineens afscheid moeten nemen van de coach was een hele bizarre situatie. Net als de afgelopen drie dagen dat ook voor ons waren."

Ondanks het ontslaan van Flick heeft Müller wel een hele hoop respect voor de bondsleiding van de Duitser. "Ik heb ook veel respect voor Rudi Völler, Hannes Wolf en Sandro Wagner. Ze hebben het op de korte termijn heel goed aangevlogen. Uiteindelijk hebben we ons spel op het veld laten zien vandaag. We hebben hard gewerkt en onszelf kunnen belonen op de juiste momenten. Dat maakt zo’n overwinning op Frankrijk natuurlijk heel leuk."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s