Zien: Belgen lyrisch over Ajax-talent Bounida, die 'vernieling zaait'

Zien: Belgen lyrisch over Ajax-talent Bounida, die 'vernieling zaait'

13 september 2023 om 11:34

Ajax-talent Rayane Bounida heeft zijn visitekaartje afgegeven in België tijdens een oefenduel van de Rode Duivels O18 tegen de leeftijdsgenoten van Zweden. De aanvallende middenvelder scoorde, nadat hij twee tegenstanders pijn deed met een fraaie actie.

De Zweedse verdedigers vielen vrijwel tegelijk achterover. 'Dat hij een fenomenale techniek heeft bewees Bounida nogmaals. In een oefenpot van de Duivels U18 zaaide hij vernieling met een heerlijke sleepbeweging. Twee Zweden gingen er vrijwel simultaan bij zitten', is onder meer Het Laatste Nieuws lovend over het grote talent, die met een halve volley ook nog een tweede treffer maakte.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ajax

  • logo

    sc Heerenveen

HLN noemt de overstap van Bounida van Anderlecht naar Ajax nogmaals een 'stevige mokerslag' voor de Belgische topclub. 'Ook bij de Amsterdamse club vertoeft hij bij de O18. De aanvallende middenvelder moet onder meer eerst nog wat body kweken - z'n mannetje fysiek kunnen staan - om verdere stappen richting A-team te zetten', klinkt het. België O18 won uiteindelijk met 3-1 van de Zweden.