'Ik sluit het zeker niet uit, het lijkt me heel mooi om terug te keren bij Ajax'

'Ik sluit het zeker niet uit, het lijkt me heel mooi om terug te keren bij Ajax'

14 september - 10:07
63

Joel Veltman zou graag terugkeren bij Ajax. In gesprek met ViaPlay vertelt de verdediger over zijn ambities na zijn periode bij Brighton en dus ook een mogelijke hereniging met de Amsterdammers. In welke hoedanigheid de verdediger dat precies wil, dat weet hij nog niet.

"Ik sluit het zeker niet uit", vertelt Veltman over een terugkeer bij Ajax. "Als ik me voel zoals ik me nu voel, dan weet ik het niet. Het kan over twee jaar zijn, maar ook in de jaren erna. In welke vorm het ook is. Misschien als speler, misschien als beginnende coach. Dat weet ik ook nog niet. Het lijkt me mooi, maar op dit moment is het nog niet aan de orde." Veltman tekende onlangs een nieuw contract dat hem tot 2025 bij Brighton houdt.

Veltman komt in de Europa League zelfs zijn oude ploeg tegen. Veel spelers zal hij niet meer herkennen uit zijn tijd bij Ajax, maar andere betrokkenen zeker nog wel. "De spelers wat minder, maar de staf ken ik zeker nog. De teammanager, de fysio’s, fans en vrijwilligers, heel veel mensen. Maar ik snap waar je naartoe wilt, de herkenning is tegenwoordig toch iets minder." Veltman maakte na een lange loopbaan bij Ajax in 2020 de overstap naar Brighton.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s