'Van de Beek wilde naar Belgische topclub, maar werd afgewezen'

'Van de Beek wilde naar Belgische topclub, maar werd afgewezen'

14 september 2023 om 15:26

Donny van de Beek is eerder deze maand nog aangeboden bij Anderlecht. De Belgische topclub had echter geen interesse in de ex-Ajacied, meldt La Dernière Heure.

Van de Beek zit in een uitzichtloze situatie bij Manchester United, waar hij deze zomer leek te vertrekken. Hij werd onder meer in verband gebracht met Real Sociedad en Lorient, maar de ene na de andere optie viel om uiteenlopende redenen af.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Manchester City

  • logo

    Manchester United

De 26-jarige middenvelder zag een transfer naar Anderlecht daarom wel zitten, weet La Dernière Heure. De transfermarkt in België was immers open tot 6 september. Paars-Wit oordeelde evenwel dat het al genoeg opties heeft op de positie van Van de Beek. De naam van de negentienvoudig international viel ook kortstondig bij Royal Antwerp FC, maar ook die deal ging niet door.

Van de Beek, die door Manchester United wel is ingeschreven voor de Champions League, dreigt daarmee nog een halfjaar te verpieteren op de bank bij The Mancunians. Een land als Turkije zou nog uitkomst kunnen bieden, al begint de tijd te dringen. Daar sluit de transferperiode op vrijdag.