Update: Feyenoord lijft Essanoussi transfervrij in na vertrek bij Helmond

Update: Feyenoord lijft Essanoussi transfervrij in na vertrek bij Helmond

14 september - 18:51 Laatste update: 20:02
67

Wassim Essanoussi is op weg naar Feyenoord, zo meldt het Algemeen Dagblad donderdag. De negentienjarige aanvaller verlaat Helmond Sport voor een nieuw avontuur in Rotterdam, waar hij zal starten in het beloftenteam.

Volgens het doorgaans betrouwbare 1908.nl wordt Essanoussi donderdagavond nog gepresenteerd. De Helmonder trainde vorige week al mee bij de Onder-21 van Feyenoord. Die proefperiode heeft hij met succes doorlopen, waardoor hij een contract aangeboden krijgt. Essanoussi en Feyenoord zouden momenteel in onderhandeling zijn over de lengte van het profcontract.

De komst van Essanoussi is een opmerkelijke move van Feyenoord, aangezien hij niet bepaald goed heeft gepresteerd de laatste jaren. Zo kon hij het niet waar maken bij Helmond Sport en VVV-Venlo. Nu maakt hij alsnog een droomtransfer naar de Rotterdamse topclub.

Update: Wassim Essanoussi sluit aan bij Feyenoord O21, zo maakt de landskampioen bekend. De negentienjarige transfervrije middenvelder heeft een contract voor één seizoen getekend, met de optie voor een extra jaar.

"Met het aantrekken van Wassim hebben we de gewenste multifunctionele speler voor Feyenoord O21 binnen, die zowel op het middenveld als aan de buitenkanten kan spelen", zegt Rini Coolen, Head of Academy.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s