Toch nog geen afscheid: Twente bevestigt langer aanblijven Streuer in nieuwe rol

Toch nog geen afscheid: Twente bevestigt langer aanblijven Streuer in nieuwe rol

15 september 2023 om 09:35

Jan Streuer blijft voorlopig gewoon verbonden aan FC Twente. Dat maakt de club bekend in een statement over het standbeeld van Wout Brama. Streuer zal niet meer als technisch directeur optreden, maar als adviseur op dat vlak. 

Arnold Bruggink nam afgelopen zomer de rol van Streuer over als technisch directeur, maar de oude directeur bleef verbonden aan de club. De afspraken zijn dat Streuer tot minimaal 1 februari beschikbaar zal blijven voor de Tukkers. Daarna zullen beide partijen om de tafel gaan of een langere samenwerking nodig is. Streuer en Bruggink zullen ook de winterse transferperiode dus samen doen namens Twente.

Ook maakt Twente bekend dat de eerste stappen zijn gezet voor het standbeeld van Wout Brama. De supportersvereniging van de Tukkers gaat zondag tegen Ajax collecteren om extra geld binnen te harken. Brama zal met zijn standbeeld naast Blaise Nkufo en Sander Boschker komen te staan. Vorige week vrijdag kreeg de middenvelder al zijn afscheidswedstrijd in de Grolsch Veste.