Boskamp onthult aanbieding die Advocaat deze zomer kreeg: 'Honderd procent'

Boskamp onthult aanbieding die Advocaat deze zomer kreeg: 'Honderd procent'

15 september 2023 om 09:49

Jan Boskamp is er door goed speurwerk achter gekomen van welk land Dick Advocaat deze zomer een aanbieding heeft gekregen. Martijn Krabbendam onthulde onlangs in Veronica Offside, dat de de 75-jarige trainer met het thuisfront aan het overleggen is over een nieuwe aanbieding. Volgens Boskamp gaat het zonder twijfel over Curaçao.

"Een paar weken terug begon Dickie ineens over onze tijd in Suriname en Curaçao", vertelt Boskamp bij Veronica. "Wij voetbalden daar voor het koninkrijk, maar dat is misschien al zestig jaar geleden. Dus ik dacht wat zit hij nou te zeiken steeds. En ineens begon het bij mij te werken. Dan kom je er eigenlijk achter welke aanbieding hij heeft gehad. Curaçao natuurlijk, honderd procent."

Krabbendam onthulde vorige week dat Advocaat dus een nieuwe aanbieding heeft. "Dick kan een hele mooie klus aangaan, maar hij moet thuis nog even uitvechten of het mag. Als ik zeg waarover dit precies gaat, gaat het misschien niet door. Dat kunnen we niet doen. Het gaat in ieder geval om een land", verklapte de journalist van Voetbal International. Of Advocaat al dichtbij een akkoord met Curaçao is laat Boskamp niet los.