Pak 50x je inleg wanneer PSV in eigen huis van NEC wint!

PSV wil resultaat tegen NEC herhalen: pak 50x je inleg bij een thuiszege!

16 september 2023 om 18:30
Laatste update: 16 september 2023 om 18:44

ADVERTORIAL - Na een lange interlandbreak is het dit weekend eindelijk weer tijd voor de Eredivisie. PSV treft zaterdag in eigen huis NEC en kan de vierde overwinning van het seizoen boeken. Bookmaker Unibet heeft een fraaie actie voor nieuwe gebruikers: pak 50x je inleg bij een Eindhovense zege!

Hoe werkt de actie van Unibet?

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een account aan. Zorg ervoor dat je het nieuwe account verifieert en doe vervolgens een storting bij Unibet. Hierna verschijnt de boost. Ga naar de wedstrijd PSV - NEC en zet in op 'Reguliere speeltijd: PSV'. Het is belangrijk dat je deze optie kiest, anders werkt de boost niet.

De actie is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. De maximale inleg voor de bet bedraagt €1, maar minder inzetten mag natuurlijk ook. Weet PSV ook van NEC te winnen in eigen huis? Dan pak je tot 50 euro! Wordt er gelijkgespeeld of verliest PSV? Dan verlies je maximaal één euro. Het afgelopen seizoen belooft veel goeds voor PSV: in eigen huis werd NEC met 3-0 verslagen door treffers van Anwar El Ghazi, Luuk de Jong en Noni Madueke. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust