Jans vol vertrouwen: 'Geweldige eerste week, ik voel veel positiviteit'

'Geweldige week' bij ploeterend FC Utrecht: 'Ik voel veel positiviteit'

15 september 2023 om 14:27

Ron Jans heeft er vertrouwen in dat FC Utrecht onder zijn leiding de weg omhoog inzet. De 64-jarige trainer staat zaterdagavond tegen Heracles Almelo voor het eerst langs het veld bij de club uit de Domstad.

Tijdens de interlandperiode zette Utrecht Michael Silberbauer op straat. De club staat na vier duels met nul punten op de zestiende plaats en Jans moet het tij zien te keren. De oefenmeester heeft zin in zijn nieuwe klus. "Ik sta te popelen, ik heb er heel veel zin in. Ik ben maandag begonnen en kijk terug op een geweldige eerste week, dat meen ik echt", laat hij optekenen door Voetbal International.

Wedden

Meer odds
  • logo

    FC Utrecht

  • logo

    PEC Zwolle

"Het gaat natuurlijk niet zo goed met FC Utrecht, maar we hebben goede gesprekken gehad, hard gewerkt en ik voelde veel positiviteit." Hoewel Utrecht nog puntloos is, is de sfeer binnen de spelersgroep nog altijd goed. "Het is ook een ontdekkingstocht, zo'n eerste week. En hoewel het niet goed is gegaan qua prestaties, merk ik dat de sfeer intern wel goed is. Dat is een belangrijke voorwaarde. Als we weer met lef gaan voetballen, is het aannemelijk dat we resultaten gaan halen."