Drie goals in drie duels: Kane wil moyenne verder opkrikken tegen Bayer Leverkusen

Drie goals in drie duels: Kane wil moyenne verder opkrikken tegen Bayer Leverkusen

15 september 2023 om 15:30

ADVERTORIAL - De droomtransfer van Harry Kane naar Bayern München heeft tot dusver zeer goed uitgepakt. Der Rekordmeister zag de Engelsman al drie keer scoren in zijn eerste drie wedstrijden in de Bundesliga. Bookmaker JACKS.NL heeft een verhoogde odd voor een treffer van Kane in het verschiet!

Kane slecht magische grens

Kane speelde tot dusver 264 minuten in het shirt van Bayern München in de Bundesliga en was daarin drie keer trefzeker. Bovendien gaf de Engelsman een assist. De spits heeft voorlopig slechts 88 minuten nodig per goal en zit daardoor boven het gemiddelde van één goal per wedstrijd.

Bookmaker JACKS.NL heeft een Special in het leven geroepen voor Kane. Scoort de spits in het duel tusse Bayern München en Bayer Leverkusen in de eerste helft? Dan pak je een verhoogde odd van 3.75! De bet is alleen geldig wanneer Kane in de basis begint, maar daar maken wij ons weinig zorgen over. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust