Ivanusec kan opnieuw het verschil maken voor Feyenoord na sterke interlandperiode

Ivanusec kan opnieuw het verschil maken voor Feyenoord na sterke interlandperiode

16 september 2023 om 11:00

ADVERTORIAL - Feyenoord staat zaterdag tegenover sc Heerenveen in de Eredivisie en moet de nodige spelers missen. Zo ligt Ayase Ueda enkele weken uit de roulatie na de interlandbreak. Luka Ivanusec kwam wél zonder kleerscheuren uit de wedstrijden met Kroatië en kan zijn sterke start in de Eredivisie een mooi vervolg geven. De Uitblinker van Unibet gaat vandaag over de Kroatische vleugelspeler! 

Hoe werkt de Uitblinker?

De Uitblinker is een speciale actie van Unibet waarin een speler die sterk presteert wordt uitgelicht. Ivanusec beleefde een fraai debuut in de Eredivisie en trok die lijn de afgelopen week door bij Kroatië met een treffer tegen Letland. Normaliter ligt de odd van een goal van Ivanusec rond de 2.90, maar met de Uitblinker wordt deze geboost naar maar liefst 4.00!

De wedstrijd begint om 16.30 en de Uitblinker is tot die tijd geldig. De maximale inleg voor de actie bedraagt maar liefst €25 en is beschikbaar voor alle spelers vanaf 18 jaar. Weet Ivanusec na zijn assist ook het net te vinden in het duel met Heerenveen? Dan pak je maar liefst vier keer je inleg!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust