Advocaat licht tipje van de sluier op: 'Aan het eind van de week ga ik het zeggen'

Advocaat licht tipje van de sluier op: 'Aan het eind van de week ga ik het zeggen'

19 september - 12:25 Laatste update: 12:29
29

Dick Advocaat verschaft nog geen duidelijkheid over zijn toekomst. De 75-jarige trainer in ruste wordt gelinkt aan het bondscoachschap van Curaçao, al wil hij dat zelf nog niet bevestigen.

Vorige week verklapte Jan Boskamp dat Advocaat benaderd is door de voetbalbond van Curaçao. Later werd het gerucht bevestigd door diverse media. "Aan het eind van deze week is er meer bekend", zegt Advocaat bij Rondo op Ziggo Sport. "Of het bij mij zou passen? Dat weet je nooit bij mij", lacht hij. Advocaat houdt zijn kaken op elkaar als hem gevraagd wordt bij wie de bal ligt. "Aan het eind van de week zal ik het zeggen."

Mocht Advocaat instappen als bondscoach van Curaçao, volgt hij de ontslagen Remko Bicentini op. Bicentini werd op straat gezet nadat Curaçao het hoofdtoernooi van de Gold Cup misliep. Dean Gorré was na het ontslag van Bicentini interim-bondscoach. Advocaat moet zich - mits hij aan de klus begint - met het eiland zien te plaatsen voor het WK 2026 in Canada, de Verenigde Staten en Mexico.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s