Vaessen maakt zich geen zorgen: 'Mensen zijn snel verwend'

Vaessen maakt zich geen zorgen: 'Mensen zijn snel verwend'

19 september - 14:17
30

Volgens Etienne Vaessen is er geen reden tot paniek bij RKC Waalwijk na de teleurstellende seizoenstart. De doelman is van mening dat de fans van de club een beetje verwend zijn geraakt door de laatste twee jaren, waarin RKC het erg goed deed.

De club uit Waalwijk verloor dit seizoen van sc Heerenveen, AZ, NEC en PSV, maar won afgelopen weekend van Vitesse. "Qua budget en qua mogelijkheden horen we gewoon bij de onderste vijf, dat moeten we niet vergeten", aldus Vaessen in gesprek met Voetbal International. "Mensen zijn snel verwend. Het is niet vanzelfsprekend dat we ons even handhaven."

Vaessen geeft aan niet zomaar te willen vertrekken bij RKC. Wel stond hij deze zomer open voor een transfer. "Ik heb het prima hier, het moet echt iets goeds zijn wil ik gaan. Ik had gedacht dat er na twee goede seizoenen wel iets zou komen. Maar die hele keeperscarrousel is nooit op gang gekomen. In januari is er inderdaad weer een kans of in de zomer, we zien wel. Ik focus me op RKC en moet laten zien dat die goede seizoenen geen toeval waren."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s