Fortuna Sittard laat één miljoen liggen: 'Klopt, Millwall wilde me hebben'

Fortuna Sittard laat één miljoen liggen: 'Klopt, Millwall wilde me hebben'

21-09-2023 14:48
19

Fortuna Sittard-aanvaller Tijjani Noslin was afgelopen zomer dicht bij een overstap naar Millwall. Hoewel de 24-jarige buitenspeler de stap naar het Championship graag wilde maken, wilden de Limburgers niet meewerken aan een transfer.

Mede omdat er te weinig tijd was om een vervanger te halen, ging Fortuna niet akkoord. "Klopt, Millwall wilde me hebben", bevestigt Noslin tegenover Voetbal International. "Ze boden een miljoen voor me. Ik wilde de stap eigenlijk zetten, maar in goed overleg met Fortuna heb ik toch besloten te blijven. De club wilde me niet laten gaan. Ik dacht: als het zo moeilijk gaat, dan wil ik liever nog een jaar hier blijven."

Wedden

Meer odds

"Ik heb een heel goed gevoel bij Fortuna, bij deze trainer", wijst Noslin naar Danny Buijs. "Dat Millwall me wilde hebben, geeft extra energie. Dat Fortuna een bod heeft afgeslagen, zie ik ook als een compliment. In twee jaar tijd van nul euro naar een miljoen, dat is bijzonder. Ik moet gewoon doorgaan en mijn kopje erbij houden. Wie weet worden dan over een tijdje dubbele cijfers voor me geboden."

Noslin speelde iets meer dan twee jaar geleden nog bij de Utrechtse amateurclub DHSC. Mede door Wesley Sneijder kwam hij bij TOP Oss terecht. Vanaf dat moment ging het rap met Noslin, van wie de marktwaarde getaxeerd wordt op 750.000 euro.