Feyenoord kan Ajax verder doen wankelen: pak 100x je inleg bij Rotterdamse zege!

Feyenoord kan Ajax verder doen wankelen: pak 100x je inleg bij Rotterdamse zege!

24 september 2023 om 08:00
Laatste update: 24 september 2023 om 01:05

ADVERTORIAL - Na de Europese week is er weinig veranderd voor zowel Feyenoord als Ajax met De Klassieker op komst. De Rotterdammers wonnen overtuigend van Celtic in de Champions League, terwijl Ajax gelijkspeelde tegen Olympique Marseille. Pak 100x je inleg bij JACKS.NL wanneer Feyenoord aanstaande zondag De Klassieker wint!

Hoe werkt de actie van JACKS.NL?

Ga naar de website van JACKS.NL via een van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Bij een storting van minstens €20 ontvang je de x50 boost, bij een storting van €100 krijg je de x100 boost. Ga na de storting naar de wedstrijd Ajax - Feyenoord en zet in op 'Reguliere speeltijd: Feyenoord'. Op Ajax inzetten mag ook.

De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar en de maximale inleg bedraagt €1. Zet Feyenoord de goede reeks voort en wordt er een volgende tik uitgedeeld aan Ajax? Dan pak je tot €100! Wordt het gelijk in Amsterdam of wint Ajax? Dan verlies je €1. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust