Belgische media zien Janssen 'trauma' oplopen: 'Hij kon het zelf ook niet geloven'

Belgische media zien Janssen 'trauma' oplopen: 'Hij kon het zelf ook niet geloven'

24 september 2023 om 08:00

Vincent Janssen heeft een horroravond achter de rug met Royal Antwerp. De Belgische kampioen speelde in eigen huis doelpuntloos gelijk tegen RWDM, terwijl de Nederlandse spits twee penalty's missen. Daar wordt dan ook veel aandacht aan besteed in de Belgische pers.

Antwerp had het zwaar tegen promovendus RWDM, maar de ploeg van Mark van Bommel kreeg in de tweede helft wel twee strafschoppen. Janssen legde twee keer aan, schoot één keer in de rechterhoek en één keer in de linkerhoek, maar de spits faalde twee keer. 'Dubbele penaltymisser van Vincent Janssen breekt matig Antwerp zuur op tegen RWDM', kopt Sporza na afloop van het duel.

'Antwerp is er niet in geslaagd de Champions League-pandoering in Barcelona van zich af te schudden tegen RWDM. Sterker nog: topscorer Vincent Janssen liep een penaltytrauma op', schrijft het sportmedium.

Ook Het Laatste Nieuws schrijft over de missers van Janssen. 'Nederlander kon het zelf niet geloven. En al zeker niet toen die dekselse doelman van RWDM ook nog een knappe volley van de spits uit z’n hoek ranselde.' Het Nieuwsblad spreekt over 'een avond om snel te vergeten' voor Janssen.