Ajax móét goed resultaat behalen tegen Feyenoord en richt ogen op Brobbey

Ajax móét goed resultaat behalen tegen Feyenoord en richt ogen op Brobbey

24 september 2023 om 11:00
Laatste update: 24 september 2023 om 11:00

ADVERTORIAL - Ajax ontvangt Feyenoord zondagmiddag voor De Klassieker en staat in september al voor een D-Day. De Amsterdammers kunnen zich niet nóg meer puntenverlies veroorloven, anders ligt de club na vijf speelrondes al uit de titelrace. Brian Brobbey kan Ajax een enorme boost geven door tegen de Rotterdammers te scoren. Bookmaker Unibet richt de Uitblinker deze keer op de sterke spits!

Hoe werkt de Uitblinker?

De Uitblinker is een speciale actie van Unibet die zich op een bet richt voor een grote wedstrijd. De actie is geldig voor alle spelers vanaf achttien jaar en zorgt voor een flink verhoogde odd. De Uitblinker zal deze keer vallen op een doelpunt van Brobbey. Normaliter ligt de odd rond 2.80, maar met de Uitblinker komt deze op maar liefst 3.80 te staan! 

Ga naar de website van Unibet via één van de links in het artikel en speel mee met de Uitblinker. De maximale inleg bedraagt maar liefst 25 euro. Ajax en Feyenoord trappen om 14.30 uur af in de Johan Cruijff Arena. Maak deze topwedstrijd nóg spannender en speel mee!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust