Bellingham kan perfecte start in La Liga vervolg geven in Madrileense derby

Bellingham kan perfecte start in La Liga vervolg geven in Madrileense derby

24 september 2023 om 16:00

ADVERTORIAL - Deze Super Sunday staat er ook in Spanje een kraker op het menu: Atlético Madrid en Real Madrid moeten bepalen wie de Madrileense derby naar zich toetrekt. Bij De Koninklijke is Jude Bellingham in absolute topvorm en kan de Engelsman wéér zijn stempel drukken op een wedstrijd van Real. Speel mee met fraaie odds van JACKS.NL!

Bellingham Madrileense Messiah

De start van Bellingham had niet veel beter kunnen beginnen bij Real Madrid. De Engelsman was tot dusver zes keer trefzeker in de eerste zes wedstrijden én wist twee keer in de slotminuut een wedstrijd te beslissen. De twintigjarige speler is tot nu toe een topaankoop gebleken voor de Madrileense club en kan dat nogmaals bewijzen in de derby tegen Atlético. Bookmaker JACKS.NL zoomt ook in op de Engelsman met fraaie odds.

Weet Bellingham ook tegen Atlético Madrid te scoren? Dan pak je maar liefst 4.10 keer je inleg. Opent de Engelsman de score? Dan krijg je maar liefst een odd van 9.00! Maakt de middenvelder het feestje helemaal compleet met twee goals? Dan krijg je 21 keer je inleg terug!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust