'Babadi wil aflopende contract bij PSV voorlopig niet verlengen'

'Babadi wil aflopende contract bij PSV voorlopig niet verlengen'

25 september 2023 om 09:08
Laatste update: 25 september 2023 om 09:08

Isaac Babadi is op korte termijn niet van plan om zijn aflopende contract bij PSV te verlengen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De achttienjarige aanvallende middenvelder wil de kat uit de boom kijken nu hij weinig speeltijd krijgt.

Tegen Almere City FC moest Babadi het zaterdagavond doen met een invalbeurt van tien minuten. De concurrentie op zijn positie is groot, aangezien Peter Bosz ook kan kiezen voor Ismael Saibari, Guus Til en Malik Tillman. Daardoor wordt het volgens het ED 'steeds onaannemelijker dat Babadi zijn contract op korte termijn verlengt.'

Het management van het grote talent heeft geen haast en op korte termijn is geen krabbel te verwachten, aldus de regionale krant. Dat is een tegenvaller voor PSV, dat Babadi binnenboord wil houden. 'Nu speelt hij weinig en is er voorlopig geen perspectief op een nieuw contract, maar Babadi traint volgens betrokkenen wel goed. Bosz maakt alleen een andere keuze', klinkt het.

PSV blijft proberen om Babadi langer aan zich te binden, zoals dat ook voor Shurandy Sambo geldt. Babadi speelde dit seizoen tot dusver 105 minuten, verspreid over acht optredens. Daarin scoorde hij één keer.