'Vrees bij Antwerp: 'In België zijn ze bang dat Overmars bij Ajax terugkeert''

Vrees in België: 'Ze zijn bang dat Overmars terugkeert bij Ajax'

25 september 2023 om 18:07

In België wordt gevreesd voor een terugkeer van Marc Overmars naar Ajax. Overmars vervulde in het verleden de rol van directeur voetbalzaken in Amsterdam, een positie die vrij is na het ontslag van Sven Mislintat.

Overmars is momenteel succesvol als td van Royal Antwerp FC, de regerend landskampioen van België. "De Gazet van Antwerpen wilde me inbellen. Vooral om te horen dat Marc Overmars niet deze kant op gaat komen", vertelt Mike Verweij, Ajax-watcher voor De Telegraaf, in de podcast Kick-Off. "Daar zijn ze wel een beetje bang voor."

"Ik denk dat ze daar niet zo bang voor hoeven te zijn", vervolgt Verweij. "De harde kern riep tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord om Overmars, maar de harde kern heeft nu even geen recht van spreken." De journalist vermoedt dat Overmars zelf ook geen trek heeft om weer bij Ajax aan de slag te gaan. "Ik kan me niet voorstellen na wat hem is overkomen met zijn hart, dat hij nog eens dit wespennest instapt."

Overmars liep eind vorig jaar een hartinfarct op. "Ik denk dat zijn familie daar ook niet om staat te springen. En Ajax moet het ook niet willen."