Van der Meijde waarschuwt Ajax: 'Er zullen nog meer maatregelen getroffen worden'

Van der Meijde waarschuwt Ajax: 'Er zullen nog meer maatregelen getroffen worden'

25 september 2023 om 21:37
Laatste update: 25 september 2023 om 21:38

De supporters van Ajax broeden op een nieuwe protestactie, zo claimt Andy van der Meijde. De fans van de Amsterdammers lieten De Klassieker zondag doelbewust staken door meerdere keren vuurwerk op het veld te gooien.

Een week geleden kwam Van der Meijde bij Veronica Offside als eerste met het nieuws dat Ajax een onderzoek had ingesteld naar Mislintat. Nu heeft de voormalig Oranje-international weer een nieuwtje. "Ik denk dat Ajax geluk heeft dat De Klassieker woensdag zonder publiek wordt uitgespeeld. Er zullen namelijk nog meer maatregelen getroffen worden, ik denk bij de eerstkomende thuiswedstrijd", zo stelt hij.

Van der Meijde weet namelijk waar de fans van Ajax op uit zijn. "Er moeten nog meer mensen weg bij de club. Ze willen de commissarissen eruit hebben. Ik denk dat dit het juiste moment is voor Ajax dat deze wedstrijd zonder publiek uitgespeeld wordt."

Over zijn Mislintat-scoop wil Van der Meijde inhoudelijk niet te veel kwijt. "Ik hoor nog weleens wat, maar ik ga niet zeggen van wie ik het heb. Anders gaat diegene niets meer tegen mij vertellen."