Driessen doet bizarre claim: 'Ajax-fans willen blijven staken tot rvc vertrekt'

Driessen doet bizarre claim: 'Ajax-fans willen blijven staken tot rvc vertrekt'

25 september - 23:53
205

Valentijn Driessen weet meer over de 'maatregelen' die de fans van Ajax willen gaan treffen. Volgens de journalist van De Telegraaf wil de harde kern van de Amsterdammers thuisduels blijven saboteren, totdat de leden uit raad van commissarissen vertrokken zijn.

Bij Veronica Offside kondigde Andy van der Meijde al aan dat de Ajax-fans nog meer maatregelen willen treffen, nadat ze De Klassieker doelbewust lieten staken. Driessen komt bij Vandaag Inside met meer informatie. "De harde kern van Ajax wil de rvc weg hebben", begint de chef voetbal van De Telegraaf. "In appgroepen staat dat ze ook de wedstrijd tegen FC Volendam, als die doorgaat, willen laten staken. Ze willen net zo lang staken totdat de rvc weg is."

Het lijkt er echter niet op dat Ajax woensdag in eigen huis tegen Volendam gaat aantreden. De KNVB heeft er namelijk voor gekozen om het restant van De Klassieker op woensdagmiddag uit te laten spelen, achter gesloten deuren. Het is niet uitgesloten dat Ajax juridische stappen tegen dat besluit gaat ondernemen. Als de wedstrijd tegen Volendam definitief plaatsmaakt voor De Klassieker, speelt Ajax op zondag 8 oktober pas weer voor het eerst voor zijn eigen fans. Dan komt AZ op bezoek in de Johan Cruijff Arena.